Pàgines

dimecres, 21 de desembre del 2016

Menú del Dimecres 21 de Desembre del 2016

Menú del Dimecres 21 de Desembre del 2016

PRIMERS:

Amanida Cèsar (enciams, pollastre, pa torrat i anxoves)
Patates emmascarades amb botifarra negre
Crema de carbassa amb encenalls de formatge de cabra
Pèsols a la catalana
Espaguetis ala bolonyesa
Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)

SEGONS:

Xurrasco la planxa amb guarnició
Gall d'indi a la planxa
Cuixes de pollastre al cointreau
Galta de porc rostides
Salmó a la planxa amb verdures
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)

POSTRES:

Pastis
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata, turró
Flam de pinya, ou, cafè

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada