Pàgines

dimecres, 30 de novembre del 2016

Menú del Dimecres 30 de novembre del 2016

Menú del Dimecres 30 de novembre del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams amb bacallà, olives negre i salsa romesco
Petxina de rap i gambes gratinada
Tallarines a la carbonara
Truita de carxofes i espàrrecs
Rotllet de pernil dolç i espàrrecs amb maionesa
Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)

SEGONS:

Braó rostit al forn
Escalopins de pollastre a la planxa
Mandonguilles amb pèsols
Xai a la planxa
Calamars a la planxa amb verdureta
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal  (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)

POSTRES:

Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Flam d'ou o cafè

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada