Pàgines

dissabte, 8 d’octubre del 2016

Dissabte 8 d'Octubre de 2016

Menú del Dissabte 8 d'Octubre de 2016

Tastet de la casa

PRIMERS:
Amanida de Tardor (enciams, magrana,taronja, formatge fresc i nous, vinagreta de mel)
Canelons casolans de ceps i foie amb salsa ceps
Carpaccio casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Timbal d'escalivada amb seitons
Humus de cigrons amb bacallà i torradetes
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco

SEGONS:
Lluç a la planxa amb salsa de marisc i gambes
Llaminera a la planxa amb salsa pebre
Cabrit arrebossat amb patates
Timbal melós de vedella i Idiazabal
Botifarra esparracada amb ceba caramel·litzada, bolets i patates

POSTRES:
Panacotta de torró
Brownie amb nata
Coulant amb nata
crocant

Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)

Macarrons de l'àvia
--------------------------------
Llom arrebossat amb patates

Postres, beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada