Pàgines

dissabte, 22 d’octubre del 2016

bon cap de setmana

Menú del Dissabte 22 d'Octubre de 2016

Tastet de la casa

PRIMERS:
Amanida de mini faves amb botifarra negre
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco
Crep de vieires i gambes amb salsa marinera
Trinxat de patata i col amb cansalada
Coca de ceba caramel·litzada i formatge de cabra

SEGONS:
Gambes a la planxa
Llaminera a la planxa amb salsa pedro ximenez
Cabrit arrebossat amb patates
Timbal melós de vedella i Idiazabal

POSTRES:
Sorbet de mandarina
Pastis de poma
Coulant amb nata
crocant

Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)

Pasta a la bolonyesa
--------------------------------
Escalopins de vedella arrebossat amb patates

Postres, beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada