Pàgines

dilluns, 19 de setembre del 2016

Dilluns 19 de Setembre

Menú del Dilluns 19 de Setembre del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams amb tonyina fresca, tomàquet, alvocat
Rigatone (macarrons grans) al pesto
Crema freda de llenties amb foie
Espàrrecs amb maionesa
Humus de cigrons amb bacallà
Pèsols amb pernil

SEGONS:

Llom arrebossat amb guarnició
Xurrasco a la planxa amb patates
Congre arrebossat acompanyat d'amanida
Galta de porc rostida al forn
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)

POSTRES:

Raïm negre de collita pròpia
Flam amb brownie
Pastis de poma
Iogurt de fruites del bosc
Sorbets mojito
Cono de vainilla i xoco

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada