Pàgines

dimarts, 2 d’agost del 2016

Menú del Dimarts 2 d'Agost del 2016

Menú del Dimarts 2 d'Agost  del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats, lacon i dàtils
Gaspatxo de tomàquet amb entrebancs
Ensaladilla russa
Espaguetis a la carbonara
Púding d'espàrrecs i salmó fumat
Canelons casolans amb foie, ceps (+4€)
Caneló de brandada de bacallà amb salsa piquillo (+4€)

SEGONS:

Costellam de porc al forn
Full de llaminera pedro ximenez
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Peix del dia: Filet de Gallo  San Pedro
Xurrasco a la planxa
Cabrit arrebossat (+5€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (+4€)
Entrecot de vedella a la planxa (+5€)

POSTRES:

Pastis casolà de taronja
Brownie amb nata
Flam d'ou
Gelats
préssecs

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada