Menú del Dijous 4 d'Agost del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb pernil dolç i formatge
Cigronets
del Lluçanès amb cansalada
Gaspatxo
de xíndria
Arròs
saltejat amb verdures
Escalivada
Rigatone
a la marinera
Carpaccio
casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs (+4€)
SEGONS:
Llom al forn amb mostassa
Calamars a la planxa
Botifarra esparracada amb mongetes
Hamburguesa a la planxa amb Pedro Ximenez
Bistec a la planxa
Xai a la planxa (+5€)
Entrecot de vedella a la planxa (+5€)
POSTRES:
Brownie amb nata
Flam d'ou
Gelats
préssecs
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens
(consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes.
i cada plat s'elabora
al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
|
Pàgines
▼
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada