Pàgines

dimarts, 19 de juliol del 2016

Menú del Dimarts 19 de juliol del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats formatge de cabra i fruits secs
Rotllet d'espinacs i salmó 
Gaspatxo de tomàquet amb entrebancs
Remenat d'ous amb verdures de l'horta
Amanida de pasta amb salsa rosa

SEGONS:

Pollastre al cava
Secret ibèric a la planxa
Peix del dia: Bonítol a la planxa
Escalopins de vedella arrebossats
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)

POSTRES:

Iogurt de fruites bosc, natural, desnatat
Flam d'ou o cafè
gelats
Fruita


Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada