Pàgines

dijous, 21 de juliol del 2016

Menú del Dijous 21 de juliol del 2016

Menú del Dijous 21 de juliol del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats bacó, pa torrat, ceba cruixent i vinagreta de mel
Gaspatxo de xíndria amb entrebancs
Rigatone (autèntica pasta italiana) salsa xampinyons i tòfona
Crep d'alvocat i salmó
Gratinat de carbassó i mel

SEGONS:

Xurrasco a la planxa
Crestes casolanes de tonyina
Lluç a la planxa
Galta de porc rostida al forn
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Timbal de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)

POSTRES:

Iogurt de fruites bosc, natural, desnatat
Flam d'ou o cafè
Sorbet de llimona o mojito
Brownie amb nata
Fruita


Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada