Pàgines

dijous, 21 d’abril del 2016

Menú Dijous 21 d'Abril de 2016

Menú Dijous 21 d'Abril de 2016

PRIMERS:

Amanida amb tonyina, espàrrecs
Arròs saltejats amb verdures de l'horta
Sopa torrada "típica del Lluçanès" (caldo amb suc de vedella rostida)
Tallarines -al ajillo-

SEGONS:

Suprema de lluç a la planxa amb guarnició
Secret a la planxa
Escalopins de pollastre amb salsa de llimona
Broqueta de gall d'indi
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 6€)

POSTRES:
Amanida de fruites
Flam de baileys casolà, ou
Iogurt de: fruites del bosc, natural, mango
Bracet de nata, pastis de préssec, brownie
Gelat de nata, fruites del bosc

Pa, una beguda, 

Menú : 11 € (iva inclòs)


* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada