Pàgines

dijous, 14 d’abril del 2016

Menú Dijous 14 d'Abril de 2016

Menú Dijous 14 d'Abril de 2016

PRIMERS:

Amanida de cruixents (bacó,crostonets de pa, ceba cruixent vinagreta)
Pebrots el piquillo farcits de brandada de bacallà
Pèsols anisats amb pernil
Pastis fred de tonyina i cranc (pa de motlle, cranc, tonyina, ou dur)
Rigatoni (autèntica pasta italiana) amb salsa xampinyons i t

òfona

SEGONS:

Braó de porc rostit al forn
Sèpia a la planxa amb verdura
Hamburguesa de vedella amb maionesa de mostassa
Croquetes de carn d'olla
Galta de porc al forn
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 6€)

POSTRES:

Iogurt de: fruites del bosc, natural, mango
Bracet de nata, pastis de préssec
Flam de : ou, cafè
Gelat de cookies, nata, fruites del bosc

Pa, una beguda, 

Menú : 11 € (iva inclòs)


* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada