Pàgines

dissabte, 9 d’abril del 2016

Menú del Dissabte 9 d'Abril de 2016

Menú del Dissabte 9 d'Abril de 2016
Tastet de la casa

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, gambes amb bacó
Remenat d'ous amb bolets i pernil
Ravioli de pollastre rostit amb salsa de foie
Timbal de carbassó i formatge de cabra

SEGONS:
Cueta de rap a la marinera
Secret ibèric a la planxa
Cabrit arrebossat amb guarnició
Melós de vedella amb Idiazabal

POSTRES:
Pastis d'ametlla
Iogurt de : fruites del bosc, menta, mango
Flam de cafè, ou, xoco
Tarta whisky

Pa, beguda
18.00 € (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)

Espaguetis amb salsa de tomàquet fregit casolà
--------------------------------
Llàgrimes de pollastre amb patates

Postres, beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada