Pàgines

dissabte, 23 d’abril del 2016

Menú del Dissabte 23 d'Abril de 2016 Feliç Sant Jordi

Menú del Dissabte 23 d'Abril de 2016
Feliç Sant Jordi

Tastet de la casa

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, amb formatge feta i alvocat
Crep de vieires i gambes amb salsa marinera
Humus de cigrons amb bacallà
Rissotto de bolets
Coca d'escalivada i seitons

SEGONS:
Costelles i mitjanes de xai a la planxa
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal
Pularda al forn a baixa temperatura amb compota de poma
Sèpia a la planxa amb verdureta

POSTRES:
Rosa de Sant Jordi
Maduixes amb nata
Coulant amb nata
Gelats
Flams

Pa, beguda
18.00 € (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)

Pasta tomàquet fregit casolà
--------------------------------
hamburgueses amb patates

Postres, beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada