Pàgines

dissabte, 12 de març del 2016

Menú del Dissabte 12 Març de 2016

Menú del Dissabte 12 Març de 2016

Tastet de la casa

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, amb formatge de cabra
Carpaccio casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Púding d'escalivada amb seitons
Carxofes al forn
Ravioli farcit de rostit amb salsa foie

SEGONS:
Llata de vedella amb ceps
Lluç farcit de gambes
Xai a la planxa
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal

POSTRES:

Flam de xocolata
Crep de xocolata
Gelat de nutela
Pastis de xocota i avellanes

Pa, beguda
18.00 € (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)

Canelons
--------------------------------
Escalopins de vedella amb patates

Postres, beguda i pa
12.00 € (iva inclòs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada