Pàgines

dissabte, 19 de març del 2016

FELIÇ DIA DEL PARE I SANT JOSEP

Menú del Dissabte 19 Març de 2016
- Sant Josep -
Tastet de la casa

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, calçots amb tempura i salsa calçots
Caneló de brandada de bacallà i salsa piquillo
Albergínia farcida de carn
Carpaccio de vedella amb rucula i encenalls de parmesà
Vichyssoise amb crostonets de pa

SEGONS:
Hamburguesa de vedella amb ceba caramel·litzada, formatge de cabra
Rotllet de pollastre farcit de prunes i pinyons
Gambes a la planxa amb all i julivert
Xai a la planxa amb carxofes

POSTRES:
Crema de sant Josep
Flam de cafè, ou
Gelat de nata amb xocolata calenta
Pastis de poma
Torró amb ratafia

Pa, beguda
18.00 € (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)

Canelons
--------------------------------
Llàgrimes de pollastre amb patates

Postres, beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada