Pàgines

dissabte, 20 de febrer del 2016

Menú del Dissabte 20 de Febrer de 2016

Menú del Dissabte 20 de Febrer de 2016

Tastet de la casa

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb pernil d'ànec fet a casa i taronja
Carxofes de l'hort al forn
Full farcit de formatge de cabra
Carpaccio de bou amb parmesà
Crep de vieires i gambes amb salsa marinera

SEGONS:
Rodonets de pollastre amb prunes
Cabrit arrebossat amb guarnició
Llaminera a la planxa amb salsa oporto
Bacallà fresc a la planxa amb verdureta

POSTRES:
Flam de cafè
Gelat de nata amb xocolata calenta
Pastis casolà de poma
Crep de xocolata
 Mousse de tiramisú

Pa, beguda
18.00 € (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)

Pasta la bolonyesa
--------------------------------
Bistec amb patates

Postres, beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada