Pàgines

divendres, 15 de gener del 2016

Menú Divendres 15 de Gener de 2016

Menú Divendres 15 de Gener de 2016


PRIMERS:

Amanida d'escarola, bacallà i salsa romesco
Remenat d'ous amb alls tendres, espàrrecs i gambes
Sopa torrada "típica del Lluçanès" (caldo, amb suc de vedella rostida i pa)
Rissotto de bolets
Macarrons de l'àvia

SEGONS:

Vedella tèbia amb encenalls de parmesà
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Pollastre al forn amb patates
Salmó a la planxa amb guarnició
Bistec a la planxa
Entrecot de vedella a la planxa (supl.6 €)
Filet de vedella a la planxa (supl. 5 €)

POSTRES:

Pastis de : taronja i coco, brownie
Flam d'ou, xocolata
sorbet mojito
Iogurt fruites del bosc

Pa, una beguda, 
Menú : 11 € (iva inclòs)


* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada