Pàgines

dissabte, 19 de desembre del 2015

Menú del Dissabte 19 de Desembre 2015

Menú del Dissabte 19 de Desembre 2015

Tastet de la casa

PRIMERS:
Amanida d’enciams variats formatge cabra, fruits secs i vinagreta de mel
Caneló de brandada de bacallà amb salsa piquillo
Remenat d'ous amb trompeta de la mort i pernil
Carpaccio de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Crema de nècores

SEGONS:
Cabrit arrebossat amb guarnició
vedella amb bolets
Gambes a la planxa
Rotllet de pollastre amb prunes
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)

POSTRES:
Tarta whisky, crocant
Flam d'ou, xoco
Pastís de torró


Pa, beguda (1 ampolla d'aigua, vi per a cada 4 persones)
16.00 € (iva inclòs)

MENU INFANTIL (FINS A 12 ANYS)

Pasta a la bolonyesa
--------------------------------
Bistec amb patates
Postres

12.00 € (iva inclòs)


* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada