Pàgines

divendres, 6 de novembre del 2015

Menú del Divendres 6 de Novembre 2015

Menú del Divendres 6 de Novembre 2015

PRIMERS:

Amanida Cèsar : (enciams variats, pa torrat, pollastre i vinagreta d'anxoves)
Albergínia farcida de carn i xampinyons
Remenat d'ous amb bolets, patata i pernil
Macarrons a la bolonyesa
Sopa de galets
Mongeta tendre saltejada
Rissotto de bolets (supl. 3€)

SEGONS:

Pollastre rostit al forn
Secret a la planxa amb guarnició
Bistec a la planxa amb patates
Peix del dia: Orada a la planxa
Entrecot de vedella amb guarnició (supl.5€)


POSTRES:

Pastis de poma
Flam d'ou, de xocolata
Gelats de: tarta whisky, crocant, sorbets.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del bosc..


Pa, una beguda
10.50 € (iva inclòs)


* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada