Pàgines

divendres, 20 de novembre del 2015

Menú del Divendres 20 de Novembre 2015

Menú del Divendres 20 de Novembre 2015

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb pollastre, pa torrat, anxova i vinagreta mostassa
Pastis de tardor : (pa motlle, samfaina i beixamel de xampinyons)
Tallarines amb salsa roquefort i nous
Assortit de patés amb torradetes
Pèsols amb pernil
Sopa de peix amb fideus

SEGONS:

Hamburguesa amb ceba caramel·litzada
Peix del dia: Salmó a la planxa
Pollastre al forn al cointreau
Llom a la planxa
Entrecot de vedella guarnició (supl. 5€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (supl. 5€)

POSTRES:

Pastis de nata, trufa
Flam d'ou, de xocolata
Gelats de: tarta whisky, crocant, sorbet.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del bosc..


Pa, una beguda
10.50 € (iva inclòs)


* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada