Pàgines

divendres, 13 de novembre del 2015

Menú del Divendres 13 de Novembre 2015


Menú del Divendres 13 de Novembre 2015


PRIMERS:

Amanida d'enciams variats bacallà, ceba tendre, olives negres i romesco
Remenat d'ous amb bolets, pernil i patates
Faves a la catalana (botifarra negre, cansalada)
Canelons de carn amb beixamel de ceps
Rotllet de primavera

SEGONS:

Botifarra esparracada amb bolets, patates
Sorell al forn amb verdureta
Sèpia a la planxa amb guarnició
Llom a la planxa amb patates
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (supl.5€)

POSTRES:

Pastís de pastanaga i nous
Flam d'ou, xoco
Gelats de: tartà whisky, sorbets.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del bosc,..


Pa, una beguda
10.50 € (iva inclòs)


* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada