Pàgines

dilluns, 2 de novembre del 2015

Menú del Dimecres 3 de Novembre 2015

Menú del Dimecres 3 de Novembre 2015


PRIMERS:

Amanida  d’enciams variats amb formatge fresc i taronja
Mousse d'escalivada de l'horta
Trinxat de patata i col
Sopa de galets
Canelons de carn
Rissotto de bolets (supl. 3€)

SEGONS:

Orada a la planxa amb guarnició
Botifarra esparracada amb bolets i ceba caramel·litzada
Xurrasco a la planxa amb patates
Pollastre a la planxa
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)

POSTRES:

Flam d'ou, de xocolata
Gelats de: tarta whisky, crocant, sorbets.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del bosc,..


Pa, una beguda
10.50 € (iva inclòs)


* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada