Pàgines

dissabte, 3 d’octubre del 2015

Menú del Dissabte 3 d'Octubre 2015

Menú del Dissabte 3 d'Octubre 2015

PRIMERS:
Amanida  d’enciams variats amb formatge de cabra, fruits secs i vinagreta mel
Caneló de confit d'ànec i foie amb salsa d'avellanes
Humus casolà de cigrons amb bacallà i torradetes
Tàrtar de tonyina amb alvocat
Rotllet d'espinacs i salmó
Full de vieires i gambes

SEGONS:
Mandonguilles amb sèpia i pèsols de la floreta
Medallons de rap amb un embolcall de bacó amb salsa romesco
Costelletes i mitjanes de xai a la planxa amb guarnició
Timbal melós de vedella amb Idiazabal
Rodo de llom a forn

POSTRES:
Pastis de taronja i xocolata
Flam d'ou
Gelats de: tartà whisky, crocant,
Coulant de xocolata amb nata
Pastis de fruites
Trufes amb nata

Pa, una beguda
16.00 € (iva inclòs)
MENU INFANTIL (FINS A 12 ANYS)

Pasta a la bolonyesa
--------------------------------
Pollastre arrebossat amb patates

Postres
12.00 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada