Pàgines

dimecres, 14 d’octubre del 2015

Menú del Dimecres 14 d'Octubre 2015

Menú del Dimecres 14 d'Octubre 2015


PRIMERS:

Amanida  d’enciams variats formatge, codony i ceba cruixent vinagreta mel
Pèsols saltejats amb pernil
Pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà
Pastis de bolets, bacó amb salsa romesco
Espaguetis amb gambes i cloïsses
Rissotto de bolets (supl. 3€)
Caneló de confit d'ànec i foie amb salsa avellanes (supl. 3€)

SEGONS:



Hamburguesa de vedella amb ceba caramel·litzada
Galta de porc rostida amb prunes
Rodo de gall d'indi amb salsa orellanes
Peix del dia: Lluç a la planxa amb verdureta
Timbal de vedella amb Idiazabal (supl. 5€)
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)

POSTRES:
Pastis de taronja i xocolata
Tiramisú
Flam d'ou
Gelats de: tartà whisky, crocant, sorbets.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del bosc,..


Pa, una beguda
10.50 € (iva inclòs)


* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada