Pàgines

dijous, 29 d’octubre del 2015

Menú del Dijous 29 D'Octubre 2015


Menú del Dijous 29 D'Octubre 2015

PRIMERS:

Amanida amb enciams variats dàtils, lacon i vinagreta de mel
Fusilli (espirals) amb salsa napolitana (tomàquet, tonyina, olives negres i pebrot verd)
Remenat d'ous amb gambes, alls tendres, espàrrecs
Xampinyons farcits de pernil
Escudella barrejada
Rissotto de bolets amb cruixent de parmesà (supl. 3€)

SEGONS:

Bistec a la planxa amb guarnició
Pit de pollastre amb roquefort
Botifarra a la planxa
Peix del dia: Salmó a la planxa amb verdures
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)

POSTRES:

Brownie
Flam d'ou
Pastis de taronja i xocolata
Iogurt de fruites del bosc, natural
Gelats de: coco, torro, sorbet, vainilla i xoco

Pa, una beguda
10.50 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada