Menú
del Dissabte 5 de Setembre de 2015
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, amb pinya,
pollastre, pipes de carbassa i vinagreta mostassa
Crema de nècores i llagostins
Caneló de confit d'ànec amb foie i
salsa ceps
Tàrtar de tomàquets del Maresme amb
bacallà
Meló amb pernil
SEGONS:
Pularda confitada a baixa temperatura
amb compota de poma
Llom amb sucre morè i mostassa
Cabrit arrebossat amb guarnició
Sèpia a la planxa amb guarnició
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal
Entrecot de vedella a la planxa amb
guarnició (supl. 5€)
POSTRES:
Trufes amb nata
Pastís selva negre
Peres al vi
Tarta whisky
Gelats
Pa, una beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL: (fins a 12 anys)
Canelons de carn
bistec amb patates
Postres, beguda i pa
12€
(iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
*
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les
hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps
de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada