Pàgines

divendres, 25 de setembre del 2015

Menú del Dissabte 26 de Setembre 2015

Menú del Dissabte 26 de Setembre 2015

PRIMERS:
Amanida  d’enciams variats i gambes amb gavardina de bacó
Carpaccio casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Coca de pa del Maresme amb escalivada i seitons
Ous estrellats amb ibèric i patates
 Full de vieires i gambes


SEGONS:
Galta de porc al forn amb prunes
Llaminera (solomillo) de porc a la planxa amb salsa ceps
Cabrit arrebossat amb guarnició
Vedella amb bolets
Calamars a la planxa amb un rajolí d’all i julivert
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)

POSTRES:
Selva negre
Flam d'ou o cafè
Gelats de: tartà whisky, crocant,
Copa de gelat: coco, vainilla i xoco
Coulant de xocolata amb nata

Pa, una beguda
16.00 € (iva inclòs)
MENU INFANTIL (FINS A 12 ANYS)
Canelons de carn gratinats
o
Espaguetis a la bolonyesa
--------------------------------
Bistec a la planxa amb patates
o
Hamburguesa de vedella amb patates

Postres
12.00 € (iva inclòs)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada