Pàgines

divendres, 18 de setembre del 2015

Menú del Dissabte 19 de Setembre 2015

Menú del Dissabte 19 de Setembre 2015
Heu menjat mai flors de carbassó farcides?? No t’ho deixis perdre...


PRIMERS:
Amanida  El Mirador : (enciams variats, bolets, pa torrat, bacó fregit vinagreta de mel)
Sopa de tomàquets de Cabrera amb oli d’alfàbrega
Caneló de confit d’ànec i foie amb salsa d’avellana
Assortit de patés amb torradetes
Tàrtar de tonyina
Flors de Carbassó farcides / Femella farcida de formatge de cabra i carbassonet
                             \ Mascle: farcida de formatge cremós i seitons

SEGONS:
Pularda confitada a baixa temperatura amb poma
Medallons de rap a la marinera
Llaminera (solomillo) de porc a la planxa amb salsa ceps
Costelletes i mitjanes de xai a la planxa


Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
Filet de vedella a la planxa amb guarnició (supl. 5€)

POSTRES:
Selva negre
Brownie amb nata
Flam d'ou o cafè
Gelats de: torro, ametllat, sorbet de mojito, tartà whisky

Pa, una beguda
16.00 € (iva inclòs)
MENU INFANTIL (FINS A 12 ANYS)
Espaguetis a la bolonyesa
Llibret de pollastre farcit de pernil dolç i formatge
Postres
12.00 € (iva inclòs)
 
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada