Pàgines

dimarts, 21 d’abril del 2015

continuem

Menú del Dimarts 21 d'Abril de 2015

PRIMERS:

Amanida Cèsar: (enciams variats, pollastre, pa torrat, anxoves i vinagreta de mostassa)
Mousse de tonyina amb salsa rosa
 Pebrots al piquillo farcits de brandada de bacallà i gratinats
Remenat d'ous amb bolets, patata i pernil
Galetada "típic plat de pescadors" (com una fideua, però de galets i amb picada)

SEGONS:

Escalopins de pollastre al curri
Peix del dia: Salmó a la planxa
Botifarra esparracada amb bolets, ceba caramel·litzada i patates
Peus de porc guisats
Xurrasco a la planxa

POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc
Flam d'ou, formatge
Tiramisú
Brownie
Pastís de nata i maduixa

Pa, una beguda
10.50 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada