Pàgines

dissabte, 18 d’abril del 2015

Avui un dissabte preciós us esperem!

Menú del Dissabte 18 d'Abril  de 2015

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats:


(amb formatge de cabra i maduixes amb vinagreta de mel)
Petxina farcida de marisc gratinada
Plat de Temporada : Faves de l'horta veïna a la catalana
Remenat d'ous amb bolets, alls tendres i ibèric
Caneló de confit d'ànec, bacó amb salsa d'avellanes
Mussaka Grega (lasanya d'albergínia)

SEGONS:

Calamarsets a la planxa
Pularda al forn acompanyat de poma
Timbal melós de vedella amb idiazabal
Xai a la planxa
Entrecot a la planxa (sup.4€)

POSTRES:

Coulant de xocolata
Brownie
Lioneses de nata amb xocolata
Pastis de nata i fruites del bosc
Pastis gelat de whisky

Pa, una beguda
16.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL:  (fins a 12 anys)
Macarrons
Hamburguesa amb patates
      12€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada