Pàgines

dissabte, 28 de febrer del 2015

Menú del Dissabte 28 de Febrer de 2015

Menú del Dissabte 28 de Febrer de 2015

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb pollastre, poma caramel·litzada i vinagreta gorgonzola
Remenat d'ous amb gambes, alls tendres i espàrrecs
Crep de vieires i gambes amb salsa marinera
Carxofes al  forn amb pernil
Caneló de confit d'ànec amb salsa ceps
Rissotto de bolets amb parmesà

SEGONS:
Xai a la planxa amb guarnició
Cassoleta de peix (lluç, gambes, cloïsses)
Timbal amb melós de vedella amb idiazabal
Llom a la pinya
Entrecot a la planxa amb guarnició - suplement de 3€

POSTRES:
Flam d'ou amb nata
Pastís de llimona
Pastís music
Coulant de xocolata
Bunyols de crema amb moscatell

Pa, una beguda
16.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL:
(fins a 12 anys)
Macarrons a la bolonyesa
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Postres: Gelat o flam

                                                    Una beguda, pa                      12€ (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada