Pàgines

divendres, 6 de febrer del 2015

divendres 6 de Febrer de 2015

Menú 


PRIMERS:

Amanida Hivern : enciams variats, avellanes, taronja, i dàtils
Crema de marisc (gambes, cloïsses) amb entrebancs de pa fregit
Gratinat de pollastre, carbassó i ceba caramel·litzada
Cigrons amb cansalada
Canelons de l'àvia

SEGONS:

Bistec la planxa amb patates
Galta de rostida al forn
Lluç a la planxa amb guarnició
Botifarra esparracada amb patates i bolets

POSTRES:

Iogurt de fruites del bosc
Flam d'ou
Pastis de xocolata i pastanaga
Fruita del temps



Pa, una beguda
10.50 € (iva inclòs)


Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada