Pàgines

dissabte, 21 de febrer del 2015

Dissabte 21 de Febrer de 2015

Menú 



PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb fruits secs i formatge de cabra
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco
Humus de cigrons amb bacallà
Trinxat de patata i col amb cansalada
Caneló de confit d'ànec i salsa tòfona
Ous estrellats amb ibèric i patates

SEGONS:
Secret ibèric a la planxa
Vedella amb bolets
Gambes amb all i julivert
Pularda amb compota de poma
Entrecot a la planxa amb guarnició - suplement de 3€

POSTRES:
Flam d'ou amb nata
Brownie
Coulant de xocolata
Bunyols de vent amb moscatell

Pa, una beguda
16.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL:
(fins a 12 anys)
Pasta a la bolonyesa
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Postres: Gelat o flam

                                                    Una beguda, pa                      12€ (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada