Pàgines

dimarts, 24 de febrer del 2015

Dimarts 24 de Febrer de 2015

Menú 


PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb formatge feta, olives negres, tomàquet xerri
Crema de marisc amb cloïsses
Patates emmascarades amb botifarra negre
Raviolis de bolets amb salsa nous
Espinacs a la catalana

SEGONS:

Rodo de gall d'indi rostit al forn amb guarnició de patates
Peix del dia: Bonítol a la planxa
Xurrasco a la planxa amb patates fregides
Mandonguilles amb pèsol
Botifarra a la planxa amb patates

POSTRES:
Iogurt
Iogurt de fruites del bosc
Flam  d'ou, xocolata
Brownie
Pastís de Santiago

Pa, una beguda
10.50 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada