Menú del dilluns 16 de Febrer de 2015
PRIMERS:
Amanida d'enciams formatge fresc, dàtils i pernil dolç
Tallarines a
Petxina farcida de peix i gambes
Gratinat d'albergínia i mel
Patata i mongeta tendre
SEGONS:
Llom la planxa amb patates i carxofes
Escalopins de pollastre amb maionesa de
mostassa
Galta de vedella rostida sense os
Sèpia a la planxa acompanyat d'amanida
POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc
Fruita del temps
Flam de cafè
Pastis de poma
Pastis de nata i iema
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada
plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
|
Pàgines
▼
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada