Pàgines

dissabte, 3 de gener del 2015

BON CAP DE SETMANA!!

Menú del Dissabte 3 de Gener de 2015
Bon any!

PRIMERS:
Amanida d’enciams variats amb formatge cabra, fruits secs, vinagreta de melmelada de mel
Rigatone "autentica pasta italiana" salsa xampinyons i tòfona
Carpaccio casolà de peus de porc amb vinagreta de kikos
Carxofes amb pernil al forn
Full de vieires i verdures

SEGONS:
Confit d'ànec amb compota de poma i cebetes a la crema
Bacallà ala muselina d'all
Cabrit arrebossat amb patates
Botifarra a la planxa

POSTRES:
Iogurt amb maduixes
Delícia de xocolata i brownie
Flam de torró
Crema catalana

Pa, beguda

16.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL:
(fins a 12 anys)
Rigatone "autentica pasta italiana" a la bolonyesa
Llàgrimes de pollastres arrebossades amb patates
Postres: Gelat o flam
                                    Una beguda, pa                                            12€ (iva inclòs)



 Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada