Pàgines

dissabte, 20 de desembre del 2014

Bon Dissabte a tots!

Menú del Dissabte 20 de Desembre de 2014

PRIMERS:
Amanida d’enciams variats amb formatge brie i fruits secs i vinagreta de melmelada de fruites del bosc
Caneló de melós de vedella amb idiazabal amb salsa ceps
Fulls de vieires i verdures
Ous estrellats amb trompetes de la mort i pernil
Carpaccio casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs

SEGONS:
Llata de vedella amb bolets
Mandonguilles amb sèpia amb pèsols
Xai a la planxa amb guarnició
Llom amb sucre morè i mostassa
Estofat de cua de bou

POSTRES:
Copa de biscuit
Iogurt amb coulis de maduixa
Brownie amb nata
Flam de torró

Pa, beguda

16.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL:
(fins a 12 anys)
Pasta a la bolonyesa
Bistec a la planxa amb patates
Postres: Gelat o flam
                                    Una beguda, pa                                            12€ (iva inclòs)


 Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada