Pàgines

dimecres, 5 de novembre del 2014

Quin fred fa ja eh!! avui un bon plat calent, que bé.....mmm

Menú del Dimecres 5 de Novembre  de 2014

PRIMERS:

Amanida de tonyina, espàrrecs i ou dur
Rigatoni (autentica pasta italiana) a la carbonara
Trinxat de patata i col amb cansalada
Crema de verdures de l'horta veïna amb xips de carbassa
Pèsols a la catalana

SEGONS:

Filet de tonyina a  la planxa amb guarnició
Escalopins de pollastre amb salsa pebre
Botifarra de ceba a la planxa
Braó rostit al forn


POSTRES:

Iogurt de maduixa
Flam d'ou o vainilla
Brownie  (pastis de xoco i nous)
Gelat bombó



Pa, una beguda
10.50 € (iva inclòs)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada