Pàgines

dimecres, 19 de novembre del 2014

MENU DE DIMECRES 1

Menú del Dimecres 19 de Novembre  de 2014

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb tonyina, espàrrecs
Gratinat de carbassó i mel
Macarrons a la bolonyesa
Sopa torrada amb pilotilles (típica sopa del Lluçanès)
Púding d'escalivada i seitons

SEGONS:

Orada al forn amb un llit de verdures
Bistec a la planxa amb guarnició
Llonzes de gall d'indi amb maionesa de mostassa
Mandonguilles a l'ametlla

POSTRES:

Iogurt
Flam de vainilla, ou, cafè o xocolata
Pastís poma, brownie
Tarta whisky



Pa, una beguda
10.50 € (iva inclòs)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada