Ja
s'acosta els dinars, sopar d'empres, les festes de
Nadal, Sant Esteve i Cap d'any, reis etc..
No
esperis a últim moment pregunta per els menú.
Menú del Dissabte 8 de Novembre de 2014
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb salmó fumat i nous
Arròs
de bolets amb encenalls de parmesà
Coca
de pa amb sobrassada, formatge brie i mel
Raviolis
casolans de rap i espàrrecs amb salsa marinera
SEGONS:
Lluç farcit de ceps i gambes
Cua de bou guisada
Xai a la planxa amb guarnició
Botifarra de formatge amb guarnició
POSTRES:
Tarta whisky
Crestes de poma
Copa capuccino
Sorbet de llimona
Pa, beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Macarrons
a la bolonyesa
Pollastre
arrebossat amb patates
Postres:
Gelat o flam
Una
beguda, pa
12€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les
hortes veïnes i cada
plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada