Pàgines

dissabte, 8 de novembre del 2014

Menu d'avui dissabte

Ja s'acosta els dinars, sopar d'empres, les festes de Nadal, Sant Esteve i Cap d'any, reis etc..

No esperis a últim moment pregunta per els menú.

Menú del Dissabte 8 de Novembre de 2014



PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb salmó fumat i nous
Arròs de bolets amb encenalls de parmesà
Coca de pa amb sobrassada, formatge brie i mel
Raviolis casolans de rap i espàrrecs amb salsa marinera


SEGONS:
Lluç farcit de ceps i gambes
Cua de bou guisada
Xai a la planxa amb guarnició
Botifarra de formatge amb guarnició

POSTRES:
Tarta whisky
Crestes de poma
Copa capuccino
Sorbet de llimona

Pa, beguda

16.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL:
(fins a 12 anys)
Macarrons a la bolonyesa
Pollastre arrebossat amb patates
Postres: Gelat o flam
Una beguda, pa
12€ (iva inclòs)
 Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada