Pàgines

dissabte, 29 de novembre del 2014

Bon dissabte!

Menú del Dissabte 30 de Novembre de 2014

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb gambes abrigades amb bacó
Rissotto de bolets amb encenalls de parmesà
Mousse de tonyina amb salsa rosa
Carpaccio casolà de peus de porc amb cruixents de fruits secs

SEGONS:
Llaminera (solomillo) salsa ceps
Timbal melós de vedella amb idiazabal
Xai a la planxa
Xipirons fregidets

POSTRES:
Copa de biscuit
Iogurt amb coulis de maduixa
Pannacotta de torro casolà
Flam de mató i mel

Pa, beguda

16.00 € (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL:
(fins a 12 anys)
                                            Espaguetis  a la bolonyesa
Escalopins de vedella arrebossats amb patates
Postres: Gelat o flam
Una beguda, pa
12€ (iva inclòs)

 Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada