Pàgines

dissabte, 15 de novembre del 2014

Bon dissabte!

Menú del Dissabte 15 de Novembre de 2014

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb confit d'ànec, magrana, pera amb vinagreta de mel
Carpaccio casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Rigattoni (autentica pasta italiana) amb salsa xampinyons i tòfona
Coca d'escalivada amb seitons
Petxina amb peix i gambes

SEGONS:
Melós de vedella amb bolets
Bacallà a la muselina d'all amb un llit de samfaina
Entrecot de vedella a la planxa
Xai a la planxa

POSTRES:
Crema catalana
Copa de biscuit
Iogurt amb coulis de maduixa
Pastís selva negre

Pa, beguda

16.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL:
(fins a 12 anys)
Macarrons a la bolonyesa
Pollastre al a planxa amb patates
Postres: Gelat o flam
Una beguda, pa
12€ (iva inclòs)

 Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada