Pàgines

dissabte, 11 d’octubre del 2014

bon Cap de setmana a tots

Menú del Dissabte 11 d'Octubre de 2014

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb tomàquets xerris de colors i formatge feta
Arròs de bolets amb encenalls de parmesà
Caneló de vedella idiazabal amb salsa de formatge
Espàrrecs verds a la planxa i salsa romesco
Patates d'Olot

SEGONS:
Cabrit arrebossat saltejat amb all i julivert
Gambes i escamarlans a la planxa
Llom amb sucre morè i mostassa
Entrecot a la planxa amb maionesa de trufa i xampinyons

POSTRES:
Braç de nata
Tarta whisky
Pastís de poma
Brownie (pastis de xocolata i nous)

Pa, beguda

16.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL:
(fins a 12 anys)
Macarrons a la bolonyesa
Hamburguesa a la planxa
Postres: Gelat o flam
Una beguda, pa
12€ (iva inclòs)
 Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada