Pàgines

dissabte, 6 de setembre del 2014

Heu provat mai les Flors de Carbassó farcides?? bonissimes!!!

Menú del Dissabte 6 de Setembre de 2014

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb formatge brie, fruits secs melmelada casolana de tomàquet
Gnoochi (autèntica pasta italiana) amb salsa trufa i xampinyons
Arròs de bolets amb encenalls de parmesà
Mousse d'escalivada i seitons
Flors de carbassó farcides: *  Mascles de cremós de formatge i seitons
                                              *   Femelles de formatge de cabra i carbassonet
Meló amb pernil

SEGONS:
Llaminera (solomillo) salsa roquefort
Mandonguilles amb sèpia
Cabrit saltejat amb all i julivert
Salmó a la papillote

POSTRES:
Tiramisú
Copa gelat de capuccino
Tarta whisky
Flam d'ou, cafè

Pa,
Una beguda per persona

16.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL:
(fins a 12 anys)
Macarrons a la bolonyesa
Hamburguesa a la planxa amb patates
Postres: Gelat o flam
Una beguda, pa
12€ (iva inclòs)
 Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada