Pàgines

dissabte, 31 de maig del 2014

Un bon dia per dinar a prop del mar

Menú del Dissabte 31 de Maig de 2014

PRIMERS

Amanida d’enciams variats amb faves petites de l'hort, bacó, i pinyons
Rissotto de bolets amb parmesà
Carpaccio casolà de peus de porc
Trinxat de patata i col amb botifarra negre
Caneló d'ànec confitat amb salsa foie

SEGONS:

Cabrit arrebossat amb guarnició
Llaminera (solomillo) ala planxa amb salsa oporto
Sèpia a la planxa amb guarnició
Llibret de foie i poma
Cabrit arrebossat amb patates
                                                                                        
POSTRES:

Pastís mousse xocolata
Gelat Crocant
Taronja caramel·litzada
Lioneses de nata amb xocolata calenta

Pa, una beguda
                                                                                           16€ (iva inclòs)


MENÚ INFANTIL:
(fins a 12 anys)

Espaguetis a la bolonyesa
Hamburguesa a la planxa amb patates
Postres: Gelat o flam
beguda i pa

12€ (iva inclòs)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada