Pàgines

dissabte, 3 de maig del 2014

Avui un bon dia per dinar a la terrassa, mentre gaudeix d'una bona cuina casolana!!!

Menú del Dissabte 3 de Maig de 2014
Últim dia de les jornades Gastronòmiques del Pèsol al Maresme

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb formatge de cabra i maduixes i vinagreta de mel
Remenat d'espàrrecs verds, alls tendres i gambes
Raviolis de bolets amb salsa de nous
Petxina de peix gratinada
Farcellet d'en Joan (Panets farcits: pèsols floreta, pernil)

SEGONS:
Sèpia a la planxa amb guarnició
Cuixa de pollastre farcida de pernil dolç, formatge i dàtils
Cabrit arrebossat amb patates
Xurrasco a la planxa
Secret a la planxa

POSTRES:
Maduixes amb nata
Tiramisú
Gelat de torró
Crocant

Pa i Beguda
16€ (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL:
(fins a 12 anys)
Espaguetis amb tomàquet
Llàgrimes de pollastre arrebossat amb patates
Postres: Gelat o flam
beguda i pa

12€ (iva inclòs)

* Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació

* Tota les nostres verdures son fresques de les hortes veïnes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada