Pàgines

dissabte, 12 d’abril del 2014

Una bona opció per anar a dinar.....ah, prop del mar....

Menú del Dissabte 12 d'Abril de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol al Maresme

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, amb faves "baby", pinyons, botifarra negre
Carpaccio casolà de peus de porc i vinagreta de fruits secs
Caneló de confit d'ànec i foie amb salsa trufa
Albergínia farcida de carn
Pèsols anisats amb pernil

SEGONS:
Cassoleta de rap, gambetes, cloïsses
Timbal de vedella amb idiazabal
Llaminera a la planxa amb salsa ceps
Xai a la planxa amb carxofes

POSTRES:
Gelat de canyella
Pastís de formatge i nabius
Brownie
Flam d'ou, cafè, xocolata

Pa i Beguda
16€ (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL:
(fins a 12 anys)
Espaguetis a la bolonyesa
Llom arrebossat amb patates
Postres: Gelat o flam
beguda i pa
12€ (iva inclòs)


Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada