Pàgines

dijous, 17 d’abril del 2014

El menú d'avui...

Menú de Dijous 17 d'Abril  de 2014
Tornem el Dimarts 22 d'abril de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol del Maresme

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb cruixents i vinagreta de mel
Remenat d'ous amb alls tendres i gambes
Crema de pèsols amb cruixent de pernil
Rigatoni (autentica pasta italiana) amb salsa ceps
Rotllets de pernil dolç i espàrrecs

SEGONS:
Llobarro a la planxa acompanyat d'amanida
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Botifarra esparracada amb ceba caramel·litzada, bolets i patates

POSTRES:
Macedònia de fruites amb salsa iogurt i mel
Brownie
Pastís de formatge

Pa i Beguda
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació
Aquí servim productes frescos de la terra.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada