Pàgines

dilluns, 28 d’abril del 2014

Bon dilluns!

Menú de Dilluns 28 d'Abril  de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol del Maresme

PRIMERS:
Amanida amb enciams de l'hort i calçots escalivats amb salsa romesco
Pastís de tonyina acompanyat d'amanida i una mica de salsa rosa
"Rigatoni" (pasta autentica italiana) salsa trufa
Patata i pèsol

SEGONS:
Filet de lluç arrebossat acompanyat d'amanida
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Botifarra esparracada amb patates i bolets
Llom a la planxa


POSTRES:
Flam de cafè, ou
Púding de poma de la casa
Crocant

Pa i Beguda
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació

Aquí servim productes frescos de la terra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada