Pàgines

dijous, 10 d’abril del 2014

bon dia! avui es un bon dia per pendre el solet.

Menú de Dijous 10 d'Abril  de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol al Maresme

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats Cèsar (pollastre, pa torrat, anxoves i vinagreta de mostassa)
Pèsols amb pernil anisats
Fusilli (autentica pasta italiana) amb salsa 3 formatges
Arròs de carxofes amb bacallà

SEGONS:
Bacallà fresc a la planxa acompanyat d'amanida
Pollastre  a la planxa amb guarnició
Braó rostit al forn
Mandonguilles amb bolets




POSTRES:
Pastís de poma
Gelat de torró
Flam de: xocolata, cafè, ou...

Pa i Beguda
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada